Äntligen vår!

Åh vad härligt, det är verkligen vår nu!
Här nere i Nyköping har vi toppen väder och haft det ett par dagar nu!
Igår var det till och med 16 grader varmt ute, såå skönt!
Inte som tidigare i veckan när man vaknade och det snöade.. Besvikelsen när man såg att det var vitt på backen var obeskrivlig, dock så regnade allt bort under dagen och sen dess har det varit kanonfint!
Idag är jag ledig och har äntligen lyckats packa upp lite ur alla mina väskor, bättre sent än aldrig?!
Skönt att få lite ordning på grejerna och lite mer plats iallafall.
Har varit en trevlig vecka! I måndags var vi iväg till Bullersta, ridskolan i Nyköping, med två hästar på hoppträning för Johan Spetz, alltid lika roligt att vara med och kolla och agera hästskötare på "bortaplan".
Dock blev vi alla en aning stressade när lastbilen la av på vägen hem mellan passen!
Inte speciellt kul när man har en strikt tidsplan när vi måste hem och lasta ur och göra iordning nästa häst och allt bara klatrar, men det löste sig tids nog..
Onsdag och Torsdag var Jannica iväg på dressyrträning och det hade gått bra, jag var hemma och jobbade i stallet under tiden, någon måste ju göra det också :)
Under veckan har jag även fått börja rida lite på ett varmblodssto vid namn Mia's Pearl, kallas för Pärlan. Har gått lite sisådär faktiskt, men sist var hon riktigt fin och avslappnad, kändes riktigt roligt. Ska rida lite senare idag också, får väl se hur det går ;)
Postat av: erika

roligt att läsa att det är fint väder där nere, åker hem på måndag efter att ha varit borta i nästan tre veckor, så nu lär det säkert ha blivit ännu mer vårlikt! :)

2012-03-24 @ 09:29:30
URL: http://erikaajonsson.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Annonser från BloggPartner