Mycket som händer

Nu har jag varit utan dator hur länge som helst känns det som. Lämnade in den 23 maj tror jag att det var.
Skulle ju då få hem papper från försökringsbolget som skulle fyllas i och skickas tillbaka. Det skulle då ta ca 1,5 vecka att få tillbaka datorn. Trodde att alla papper skulle komma typ jätte snabbt, men icke!
Tog snarare flera veckor att få dem. Så nu är dem ifylld och skickade. Hoppas att det går fort och att det går vägen så jag får en ny dator. Eller åtminstone en hel dator.

Har även tagit studenten, typ århundradets varmaste dag just då, svetten bara rann på allt och alla, inte så fräscht. Sönderbränd var ordet!

Sedan har man även ångrat sig angående beslutet att ta ett fjärde år på GB. Har nu tagit beslutet att skiva ut mig från det skitstället och istället plugga lite andra kurser på Komvux, hoppas bara att jag kommer in. Skickade ansökan idag!!! :)

Dock hatar jag soc just nu, men men det löser sig. fattar bara inte hur dem kan sätta folk på pottkanten helt utan pengar och inte ge minsta lilla hjälp. Jaja, blir väl inkasso nästa.. skojja!! Det löser sig med blomma...!!! ^^

Aja, ska väl försöka dra med mig Olof och lillebror min ut i skogen nu så ska vi sätta lite plant, skogen måste ju också få lite bebisar som kan växa sig till stora fina.. Granar?! Äsch, tjänar ju lite cach iaf så man kanske klarar sig några dagar framöver ;)

Frånvarande

Hallå på er allihopa. Nu har jag återigen varit frånvarande här på bloggen.
Men denna gång beror det faktiskt inte på ointresse eller något sådant. Jag hade verkligen kommit igång igen och tyckte att det var roligt att blogga, men så var "olyckan" framme. Så det är på det viset att jag för tillfället inte har någon dator, eftersom min är trasig och inlämnad. Sitter och väntar på att få hem försökringspapper som ska fyllas i och efter att dem kommit in till försökringsbolaget skulle det ta ca 1,5 vecka innan jag kan få tillbaka datorn, eller få en ny, det beror på. Hoppas att det går fort och smidigt iallafall. Känner mig väldigt låst och borta utan min dator. Ni kan ju kanske tänka er. Har man en dator som man kan använda när man känner för det varje dag och sedan helt plötsligt har man den inte längre.. JOBBIGT!!! Kan ju lova att det inte var det lättaste att betala räkningar genom internetbanken på telefonen ^^ haha

Men, där har ni alltså anledningen till att jag inte bloggat något och kommer antagligen inte göra det något mer på några veckor heller. Men det visar sig. Ni får hålla utkik, rätt vad det är så kanske det dyker upp ett och annat inlägg när jag fått chansen att låna en dator.

RSS 2.0