Ett dressyrpass senare..

Hua!!! Åker till stallet idag förväntansfull inför att få se mamma rida dressyrträning! Men hästen var halt och det skulle bytas till en annan. Hästen hon fick (Vivack) är dock väääldigt stor och tung och i och med en inflamation i axeln orkar hon inte rida honom. Så i sista sekund fick jag äran att dra på mig hennes ridbyxor, ungefär 15 nummer för stora och hennes skor, 2 nummer för små och hoppa upp på bjässen!
Drygt 1,5 timme senare kan jag säga att jag var mör i kroppen men oj så lycklig! Han gick så himla fint till slut och den stora tunga bjässen kändes inte alls lika tung längre, däremot skulle man väl kunna jämföra honom med en kola, seeeg!!! Så jag har jobbat, jobbat och jobbat med muskler jag inte visste att jag hade och styrka och envishet jag inte visste att jag besatt! Men det känslan när man verkligen känner att allt slit ger resultat och hästen verligen börjar jobba fram mellan hjälperna, ojojoj.. OSLAGBART!!!

Bjuder på två bilder, dock fruktansvärd kvalitet! :/

Tjäna pengar med Bloggerfy

Nu kan man tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, riktigt bra! Tycker dom är värda en liten "like" på Facebook, vad tycker ni?


RSS 2.0